Celebrity News

Nju je ostavio, pa se odmah oženio voditeljkom: Katarina Radivojević konačno u javnosti, evo kako sada izgleda (FOTO)

Ljubavni život Katarine Radivojević privlači pažnju

Nju je ostavio, pa se odmah oženio voditeljkom: Katarina Radivojević konačno u javnosti, evo kako sada izgleda (FOTO)

Ata Images

Katarina Radivojević važi za jednu od najlepših glumica, a njen emotivni status prava je misterija. Ljubavni život Katarine Radivojević privlači pažnju, a na listi muškaraca koji su uspeli da osvoje njeno srce nalazi se i nekoliko poznatih.

Među njima je bivši fudbaler Igor Kojić, ali njihova ljubav ipak nije opstala. Posle toga glumica je uplovila u vezu sa pokojnim istoričarom umetnosti Vidojem Ristovićem koji je, kako se svojevremeno pisalo, zbog glumice okončao brak sa prvom suprugom Lanom. Međutim, ni ta veza nije potrajala.

Pročitajte: Katarina Radivojević nabacila kilograme i zaokruglila lice, ni nalik staroj Zone!

– Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina – rekla je Katarina posle raskida za „Hello", da bi se Vidoje ubrzo oženio voditeljkom Nikolinom Pišek, a razdvojila ih je njegova iznenadna smrt u maju 2022. godine.

Katarina je odlučila da zamrzne jajne ćelije i o toj odluci govorila je javno.

– Neke stvari koje sam uradila, kao što je zamrzavanje jajnih ćelija, a onda i to što sam javno pričala o tome, ne bi bile moguće da nije bilo feministkinja koje su se izborile za ženska prava. Sreća moja da živim danas, pa ne moram da pristajem na kompromise i pravim dete samo zato što moj biološki časovnik otkucava. Danas imamo šansu da to otkucavanje zaustavimo, da sačuvamo jajne ćelije i da, kad pronađemo pravu osobu, imamo dete s njom.

Proceduru radim u Beogradu, kod doktora Ljubića. Svemu pristupamo potpuno holistički, ne želim da uzimam hormone, već da zamrzavam jednu po jednu ćeliju. Srećna sam zbog toga i to je još jedan od razloga zašto, osim snimanja, dolazim u Srbiju. Svaki mesec proveden u Beogradu znači po jednu zaleđenu ćeliju, što je prelepo, a više ni baba ne može da mi govori kako mi lete godine. Vrlo sam ponosna na taj svoj potez, to je, pored odlaska u Ameriku, jedna od mojih najpametnijih odluka – ispričala je Katarina 2017. godine za magazin „Gloria”.

Ata Images

 

 

Glumica se pojavila na koncertu Stjepana Hausera u društvu koleginice Ane Stanić. Katarina je za ovu priliku obukla elegantnu crnu kombinaciju, a kosu je raspustila u opuštene talase i jedno je sigurno – da se njen izgled ne menja kroz godine.

Komentari (0)

Loading