Celebrity News

Ovo su svi željno čekali: Oglasila se bivša žena Gorana Ivaniševića posle ogromne drame

Tatjana Dragović se oglasila, a to su svi iščekivali

Ovo su svi željno čekali: Oglasila se bivša žena Gorana Ivaniševića posle ogromne drame

Profimedia


Teniski as Goran Ivanišević poslednjih dana je u centru pažnje javnosti jer je tužio Tatjanu Dragović sa kojom je bio u braku, ali i njihovu ćerku Amber. Tatjana Dragović se oglasila, a to su svi iščekivali.

Svi znamo koliko razvodi umeju da budu teški, a posebno onda kada se dešavaju pred očima javnosti. Ipak, nije svakidašnje ono što se dešava Goranu Ivaniševiću i njegovoj bivšoj ženi. Oni su se razveli pre deset godina, a kada je brak okončan, ostali su u sjajnim odnosima. Zbog toga je objava nekadašnjeg tenisera odjeknula kao bomba u medijima.

Pročitajte: Teniski as zbog nje prevrnuo nebo i zemlju, a ona ga ostavila zbog 12 godina mlađeg Apolona: Ovako izgleda muž Tatjane Dragović

– Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova.

– Sada samo još čekam tužbu kojom bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi – napisao je Goran, a svi su iščekivali da se Tatjana oglasi, što je ona i učinila.

Profimedia

 

 

– Niko se ne menja dok ne promeni svoju energiju, a kad promenite svoju energiju, menjate svoj život. Nemojte očekivati da se išta u vašim životima menja ako vaše okruženje kontroliše vaše osećaje i misli, odnosno ako vaše okruženje kontroliše kako se osećate i razmišljate. Okrenite to i shvatićete da vaši osećaji i misli kontrolišu okolinu i videćete efekat. Manje ćete reagovati na ljude u svom životu jer ćete biti svesni da vas to vraća u položaj žrtve. Kada shvatite da vi kreirate rezultate u svom životu, shvatićete da ste kreator, a ne žrtva svog života – objavila je na svom Instagramu reči doktora Džoa Dispenze.

 

 

Komentari (0)

Loading