Celebrity News

Teniski as zbog nje prevrnuo nebo i zemlju, a ona ga ostavila zbog 12 godina mlađeg Apolona: Ovako izgleda muž Tatjane Dragović

Tatjana Dragović je u braku sa Vlahom Arbulićem

Teniski as zbog nje prevrnuo nebo i zemlju, a ona ga ostavila zbog 12 godina mlađeg Apolona:  Ovako izgleda muž Tatjane Dragović

Teniski as poslednjih dana je u centru pažnje javnosti jer je tužio Tatjanu Dragović sa kojom je bio u braku, ali i  njihovu ćerku Amber. On traži polovinu stana koji joj je darovala majka, bivša supruga Gorana Ivaniševića.

Goran i Tatjana danas su na ratnoj nozi, a teniser je sve uradio da je osvoji. Naime, on je gledao seriju „Prijatelji“, a u jednoj epizodi pojavljuje se zgodna manekenka, odnosno njen lik na naslovnici časopisa „Kosmopolitan“.

Pročitajte: OPROSTILA MU JAVNU PREVARU, ali ne i bankrot, pa rodila dete 12 godina mlađem - Ova lepotica je prva žena Gorana Ivaniševića (FOTO)

Nisu se poznavali, ali Goran je uspeo da dođe do njenog broja telefona. Ugovorili su večeru, ali navodno Tatjana nije bila oduševljena. Teniser je bio uporan, pa se među njima rodila ljubav.

Goran je Tatjanu zaprosio 1999. godine, ali nisu se odmah venčali. Ćerku Amber Mariju dobili su 2004,  a sina tri godine kasnije. Venčali su se 2009. u američkom gradu San Pedro. U braku su proveli četiri godine, a razveli su se, kako su pisali hrvatski mediji, na njen zahtev. U to vreme njihova ćerka Amber Marija imala je deset godina, a sin Emanuel pet.

Instagran/Vlaho

 

 

Tatjana je nepunih godinu dana kasnije obelodanila vezu sa zgodnim muzičarem Vlahom Arbulićem. Iako su mnogi predviđali brzi krah romanse, jer je on mlađi 12 godina, do danas su ostali zajedno, a u međuvremenu su dobili ćerku Luce. 

Instagran/Vlaho

 

 

Komentari (0)

Loading