Celebrity News

Selena Gomez na svoj način potvrdila da je u vezi s Džastinom Biberom (foto/video)

Selena Gomez na svoj način potvrdila da je u vezi s Džastinom Biberom (foto/video)

Ovo je definitivno godina mlade Selene Gomez - najbolja drugarica joj je ovoga leta donirala bubreg, dobila je ulogu u filmu Vudija Alena, Billboard ju je proglasio Ženom godine, a pred sam kraj 2017. dala je novu šansu staroj ljubavi. Ono što su do sada vrlo jasno govorile paparaco fotografije, potvrdila je i sama Selena  - ona i Džastin Biber su ponovno zajedno.

A post shared by Billboard (@billboard) on Nov 30, 2017 at 8:52pm PST

Nakon nekoliko nedelja nagađanja pevačica i glumica je u intervjuu za magazin Billboard progovorila o tome kako se pomirila sa svojom najvećom ljubavi. Iako nije jasno to izrekla, pitanje novinarke nije izbegla niti demantovala. Na pitanje kako to da su ona i Bober ponovno zajedno rekla kako će ona uvek imati "posebno mesto u svom srcu za nekoga ko je odigrao značajnu ulogu u njenom životu i ostavio u njemu trag."

A post shared by Billboard (@billboard) on Dec 1, 2017 at 10:44am PST

U istom razgovoru otkrila je i da je s bivšim dečkom, reperom The Weekndom, s kojim je bila u vezi deset meseci, ostala jako dobar prijatelj.

- Imam 25 godina, ne 18, 19 ili 20. Cenim ljude koji su zaista imali uticaj na moj život. Možda sam pre forsirala nešto što nije imalo smisla, ali to ne znači da kada nekog voliš to može samo tako da nestane - rekla je Selena.

A post shared by JELENA OFFICIAL (@2018jelena) on Nov 30, 2017 at 5:11pm PST

Ona i Džastin nedavno su odlučili da obnove svoju romansu koja je počela još 2010. godine, a sve nakon što je prekinula vezu s The Weekndom.

Zanimljivo je spomenuti kako je s bivšim dečkom, poznatim muzičarem, prema njenim rečima, ostala "najbolja drugarica", ali to se ne poklapa sa činjenicom da su oboje, jedno drugo prestali pratiti na društvenim mrežama i da je The Weeknd izbrisao svaku objavu na svom Instagram profilu, a na kojoj je bila Selena.

A post shared by Whatever (@jelenadorablee) on Nov 30, 2017 at 8:56am PST

- Ono na šta sam izrazito ponosna je da smo The Weeknd i ja ostali u tako dobrim odnosima. Zaista mi se nikada u životu tako nešto nije dogodilo. Raskinuli smo, ali ostali najbolji prijatelji - izjavila je Selena o svom bivšem dečku, koji je ovih dana snimljen u društvu nepoznate brinete u Australiji.

A post shared by Billboard (@billboard) on Nov 30, 2017 at 5:29pm PST