Celebrity News

Da li će Megan Markl postati popularnija od Kejt Midlton: Žene poludele za tašnom verenice princa Harija

Da li će Megan Markl postati popularnija od Kejt Midlton: Žene poludele za tašnom verenice princa Harija

I pre nego što su zvnično saopštili da su vereni princ Hari i Megan Markl interesovanje za buduću britansku snajku bila je veliko, ali čini se kako su stvari sada poprimile nove dimenzije. Javnost želi da sazna sve o njoj. Međutim, ono što najviše interesuje sve dame i što će, sigurni smo, voleti da prate jeste kuda će se to "kretati" i razvijati stil buduće plemkinje.

S obzirom da žena, Harijevog brata, princa Vilijama, Kejt Midlton, odavno već spada u modne ikone i dame širom sveta obožavaju njena fashion izdanja, uopšte ne čudi činjenica da je tašna škotskog brenda "Stratberi", koju je Megan nedavno nosila na prvom službenom putovanju sa svojim verenikom rasprodata u rekordnom roku.

- Izuzetno smo ponosni što je Megan odabrala naš model u kombinaciji boja teget-vanila-boja vina za svoj prvi zvanični događaj u okviru kraljevske porodice - saopštila je kompanija koja proizvodi tašne.

Uprkos ceni od čak 515 evra, svi su poželeli da imaju torbu kao Megan Markl, a ništa drugačije nije bilo ni sa modelom kaputa koji je nosila na objavi veridbe.

Izgleda da Megan već postaje trendseterka, a iako zvuči neverovatno, vrlo lako će postati popularnija i od same vojvotkinje od Kembridža, s obzirom da bivša glumica već ima veliki broj fanova zbog svoje filmske karijere.

A post shared by @jaybee1403 on Dec 2, 2017 at 4:21am PST