Celebrity News

Uprkos prelepim manekenkama sinoć je u Londonu jedna žena ukrala šou - majka Naomi Kembel! (foto)

Autor: | 05/12/2017

Uprkos prelepim manekenkama sinoć je u Londonu jedna žena ukrala šou -  majka Naomi Kembel! (foto)

Sinoć su u Londonu na dodeli nagrada Fashion crvenim tepihom prošetala najveća imena u svetu mode, ali samo je jedna žena dobila punu pažnju fotografa i medija - majka Naomi Kembel!

Naime, čuvena Crna pantera na dodelu nagradi došla je u pratnji majke Valeri Moris, piše Kurir, koja je sve prisutne doslovce očarala svojom pojavom. Sada je jasno na koga je Naomi povukla svu gracioznost i seksepil.

I Naomi i Valeri su blistale u crnom. Ova 65-godišnja diva sve je "oduvala" u jednostavnom ženskom odelu, a kao glavni detalj dominirala je zmijska ogrlica oko vrata.

Podsetimo, mladolika dama je i sama sanjala o karijeri manekenke i plesačice, a Naomi je rodila sa 19 godina. Tada se osećala nespremnom za ulogu majke, pa je drugima poverila brigu o ćerci, dok je ona putovala svetom i tragala za boljim životom.

Ipak, kasnije je zažalila zbog te odluke, što je i sama priznala u intervjuu kod Opre Vinfri.

- Preuzela sam odgovornost za stvari koje sam učinila, duboko žalim zbog svega. Posramljena sam i boli me ono što sam učinila jer znam koliko sam je povredila - istakla je tada Valeri.

One su nesuglasice izgladile, i postale su najbolje prijateljica, a upravo Valeri često prati dugonogu crnku na glamuroznim dešavanjima.