Celebrity News

Majli Sajrus otkrila zašto je prestala da puši marihuanu (video)

Majli Sajrus otkrila zašto je prestala da puši marihuanu (video)

Pevačica Majli Sajrus nedavno je otkrila kako je prestala da puši marihuanu, ali do sada nikada nije obajsnila zbog čega. Ona je u emisiji kod poznatog voditelja Džimija Felona ispričala šta je zapravo razlog te njene odluke.

- Konstantno sam imala noćne more. Sanjala sam san koji je bio zaista užasan. Imala sam košmar kako umirem tokom mog govora na SNL-u iz nekog razloga. Da ću se toliko naduvati da ću umreti. Onda sam guglala to i videla da se tako nešto nikada nije desilo. Niko nikada nije umro od trave, ali niko nikada nije pušio koliko sam ja tako da oni zaista i ne znaju da li je to moguće - otkrila je pevačica.

Majli je zatim pričala sa Džimijem o tome koliko joj je značilo što je čiste glave radila na novom albumu koji joj je, kako kaže, najvažniji projekat do sada.

- Nikada nisam bila toliko strastvena oko nekog albuma kao ovog. Želela sam da budem bistrog uma dok pričam ljudima o mojoj muzici, da zvučim najbolje što mogu jer sam stvarno uzbuđena zbog ovoga.

Svi znamo koliko su zabavne emisije Džimija Felona, pa poslušajte još i kako zvuči kada Majli i voditelj ukrste mikrofone i otpevaju neke nezaboravne hitove uz malu izmenu - kada tekstove pesama provuku kroz Google Translate i dobiju sasvim nove stihove na engleskom.

Izvor: story.rs
Foto: Guliver/Getty Images

Komentari (0)

Loading