Celebrity News

Možda joj je ipak Bred suđen: Dženifer Aniston i Džastin Teru više ne žive zajedno

Možda joj je ipak Bred suđen: Dženifer Aniston i Džastin Teru više ne žive zajedno

Kako prenose strani mediji, brak glumice Dženifer Aniston i njenog kolege Džastina Teru trenutno stoji na klimavim nogama. Izgleda da oni već više od tri meseca ne živi zajedno i da su tada počele "nevolje u bračnom raju".

Naime, Džastin radi na snimanju filma On the Basis of Sex u Montrealu, kao i na Netflixovoj seriji Maniac koju snima u Njujorku. Međutim, kada ima posla u Velikoj jabuci, kako otkriva izvor, on ni tada ne živi sa Dženife već u svom stanu u Greenwich Villageu.

Dobar prijatelj glumca objašnjava kako je brak poznatog para zapao u krizu pre nekog vremena, ali da su uspešno u javnosti održavali sliku srećnog para.

- Dženifer voli da živi u Los Anđelesu, a Džastin u Njujorku gde najviše voli da provodi vreme. Oko toga se najviše svađaju. Glumica ne voli klimu i vreme u Velikoj jabuci i ide joj na živce gužva i saobraćaj - tvrdi izvor.

Međutim, to nije jedini razlog za njihove nesuglasice, nezvanično, Dženifer želi dete sa Džastinom, ali glumac trenutno sebe ne vidi u ovoj ulozi.

Iako je Dženifer odlučila da uradi sve kako bi spasila brak, s obzirom na česte svađe, izgleda da joj to baš neće poći za rukom.

Podsećamo, Dženifer i Džastin su zajedno od 2012. godine, a letos su proslavili drugu godišnjicu braka i razmenili romantične čestitke na društvenim mrežama.