Celebrity News

Uzbuđena, presrećna i uplašena buduća mama: Kloi Kardašijan potvrdila - stiže prinova! (foto)

Uzbuđena, presrećna i uplašena buduća mama: Kloi Kardašijan potvrdila - stiže prinova! (foto)

Konačno možemo da stavimo tačku na nagađanja o makar jednoj Kardašijan trudnoći - Kloi je potvrdila da je u drugom stanju!

Rijaliti zvezda je na Instagramu nakon dugo skrivanja ogolila svoj trudnički stomačić i pokazala ga svojim fanovima. Nakon par meseci ćutanja cele poznate porodice i Kloinog skrivanja odećom, buduća mama podelila je sa svima lepe vesti, da čeka svoje prvo dete sa sedam godina mlađim košarkašem Tristanom Tompsonom.

Kardašijan sestra je u objavi na pomenutoj društvenoj mreži priznala da se već pitala što se događa i zašto joj se dete nije desilo, ali, kako kaže, sada sve razume.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Dec 20, 2017 at 2:41pm PST

- Moj najveći san se ostvario! Dobićemo dete! Čekala sam i pitala se, ali Bog je imao svoj plan sve vreme. Znao je što radi! Trebalo je samo da verujem i budem strpljiva. Još uvek ponekad ne mogu da verujem kako je naša ljubav stvorila život! Tristane, hvala ti što me voliš tako kako me voliš i što me tretiraš kao kraljicu! Hvala ti što činiš da se uvek osećam lepom. Najviše od svega, hvala ti što si me učinio mamom. Uz tebe je ovo iskustvo još magičnije. Nikada neću zaboraviti koliko si divan u ovim momentima. Hvala ti što si me učinio toliko srećnom! -  napisala je Kloi uz fotografiju i zahvalila se svima na lepim željama.

- Htela sam da uživam u ovome u krugu porodice i bliskih prijatelja koliko god sam mogla! Hvala svima na razumevanju! Zahvalna sam, uzbuđena, nerzovna, presrećna i prestrašena! - zaključila je lepa trudnica.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Dec 11, 2017 at 9:03am PST