Celebrity News

Zbunio fanove: Eminem priznao da koristi gej aplikacije za upoznavanje

Zbunio fanove:  Eminem priznao da koristi gej aplikacije za upoznavanje

Američki reper i tekstopisac Eminem ponovo je u centru pažnje javnosti nakon što je nedavno izbacio album Revival koji je trenutno najprodavaniji album kako u Americi, tako i u Velikoj Britaniji i Australiji.

Kako su sada sve oči uprte u njega jer promoviše ovaj novi projekat, Eminem je u nizu intervjua, koje daje ovih dana, posebno zaintrigirao i začudio svoje fanove jednim komentarom.

Naime, pored priče o muzici i o svom radu, reper se dotakao i teme - ljubavni život, pa je tako otkrio kako ne može da pronađe životnu saputnicu i često koristi aplikacije za upoznavanje. Ništa od ovog ne bi začudilo fanove, da Eminem nije spomenuo i da je koristio aplikaciju Grindr. U pitanju je servis namenjen gej i biseksualnim muškarcima, koji im nudi profile drugih korisnika na osnovu zajedničkih interesovanja i lokacije.

- Od kada sam se razveo bio sam na nekoliko `dejtova`. Ništa nije bilo posebno da bi javnost saznala za to. Koristim Tinder i Grindr i idem u striptiz barove - reko je muzičar i sve šokirao.

Eminem se još uvek nije oglasio kako bi razjasnio ovu izjavu i da li se šalio. Međutim, mnogi su to protumačili kao diskretni "izlazak iz ormara".

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on Oct 10, 2017 at 3:58pm PDT