Celebrity News

Uprkos borbi sa teškom autoimunom bolešću, Toni Brekston snima novi album (video)

Autor: | 24/12/2017

Uprkos borbi sa teškom autoimunom bolešću, Toni Brekston snima novi album (video)

Devedesetih godina bila jedna od vodećih svetskih ženskih vokala. Toni Brekston publika najviše pamti po hitovima "Unbreak My Heart" iz 1996. godine te "He Wasn't Man Enough" iz 2000. godine.

Iako je razmišljala o prekidu karijere pa je pre godinu dana priznala da boluje od lupusa i dalje je muzički aktivna.

- Moje srce više nije u muzici, mrzim što to moram reći. Više neću snimati albume, možda povremeno još nastupim jer to je ono što volim najviše. Novih projekata neće biti - najavila je Toni Brekston 2013. godine, ali predomislila se pa je i danas aktivna.

Sending positive vibes to everyone on this lovely Friday! ♥️

Објава коју дели Toni Braxton (@tonibraxton) дана 8. Дец 2017. у 12:38 PST

Prvi album je objavila 1993. godine, a on joj je doneo tri Grammy nagrade. Hit "Unbreak My Heart", koji je posvetila svom dečku koji je poginuo, objavljen je 1996. na albumu "Secrets", za koji je osvojila dve Grammy nagrade.

Za treći album "The Heat" takođe je osvojila Grammy, a nakon njega objavila je još tri albuma.

Pevačica je pre tri godine u memoarima napisala kako je tokom svoje najveće slave ‘90-ih bila jako depresivna. Dve godine nakon što je izdala album "Secrets" 1998. proglasila je bankrot.

Pored teške finansijske krize, Toni je pretrpela i pobačaj dok je čekala dete s tadašnjim suprugom Kerijem Levisom s kojim je bila u braku od 2001. do 2009. godine, ali tek 2013. su se službeno rastali. Tokom zajedničkih godina dobili su dva sina - Denima Kola i Dizela Kaja.

Iako se bori s autoimunom bolešću, danas izgleda bolje nego ikad.

U septembru ove godine objavila je novi singl "Deadwood" s kojim najavljuje album "Sex & Cigarettes", koji bi trebalo da bude objavljen sledeće godine, saznaje radiosarajevo.ba.