Celebrity News

Da li vam je lepša od naše teniserke: Pre braka sa Anom Bastijan je bio u vezi sa Sarom (foto)

Da li vam je lepša od naše teniserke: Pre braka sa Anom Bastijan je bio u vezi sa Sarom (foto)

Bastijan Švajnštager baš ima ukusa za žene. U braku je sada sa prelepom Anom Ivanović, a pre ljubavi sa našom sportskom zvezdom uživao je u romansi sa nemačkom glumicom i modelom Sarom Brandner. Njihova veza bila je velika medijska senzacija, a bivši partneri uslikani su bezbroj puta.

Video koji je zaludeo internet: Svekar Ane Ivanović se našalio sa njom

Osim što je pokazao sjajan ukus, nemački fubdlaer je svojim ljubavnim izborima otkrio i da nije poput muškaraca koji imaju jedan tip žena. Sara i Ana su po svemu različite, i to izgledu, i po stilu, i po profesiji i po načinu predstavljanja u javnosti.

Sara je za razliku do Ane plavuša. Njen stil je provokativniji, bak kao i imidž. Sara je prilično smela. Pokazala je to u vezi sa Bastijanom, pokazuje to i sada na Instagramu.

Basti je sa Sarom bio omiljeni par u Nemačkoj, a kada je došlo do raskida sa njom, Švajni se našao na meti kritika. Njegovi fanovi nisu mogli da se pomire sa krajem njihove ljubavne priče.

Kada su shvatili da je u Ani našao ženu svog života, strasti su se smirile.

Samo lepa Sara koja je zaista poput seks bombe, nije umirila svoj provokativni imidž. Nemačka glumica koja je dve godine mlađa od Ane nastavlja seriju izazovnih slika.

Kada uporedite nju i Anu, a izuzmete Švajnija, jer je on definitivno pripao našoj teniserki, kojoj dajete prednosti?