Celebrity News

Željko Joksimović producira film o Tomi Zdravkoviću

Autor: | 27/12/2017

Željko Joksimović producira film o Tomi Zdravkoviću

Muzičaru Željku Joksimoviću 2017. godina bila je izuzetno uspešna i na poslovnom i na privatnom planu! Imao je sjajnu regionalnu turneju "Dva sveta", koju u četvrtak završava četvrtim koncertom u Sava centru ovog meseca, a u oktobru je postao otac bliznakinja Ane i Srne.

- Srećan sam i zadovoljan zbog svega što mi se desilo u ovoj godini - rekao je za Novosti Joksimović, koji će najluđu noć provesti radno ispred hotela "Bistrica" na Jahorini.

- Neke stvari nismo očekivali ali su se dogodile. Na poslovnom planu je bilo mnogo koncerata, iznenađen sam fantastičnim odazivom publike za "Dva sveta". Čovek mora da veruje u to što radi, uvek sam želeo da iznenadim novim stvarima, kao što je projekat "Dva sveta". Žao mi je što će ovo biti poslednji koncert sa tim repertoarom, spremam nešto novo i drugačije, jer u "Dva sveta" može da stane sve što zamislite. Mislim da će publika biti izuzetno ponosna ako to realizujem.

Joksimović se, kako kaže, rado vraća filmskoj i pozorišnoj muzici, a sledeće godine produciraće igrani film o legendi narodne muzike Tomi Zdravkoviću.

- Sprema se dobra priča, s obzirom na to da već dve i po godine intenzivno razmišljam da kao producent radim film o Tomi - ističe Željko. - Dugo sam razgovarao o tome sa mojim kumom i menadžerom Banetom Obradovićem, koji je porodični zastupnik lika i dela Tome Zdravkovića. Okupio sam dobru ekipu i mislim da ćemo sakupiti sredstva i sredinom sledeće godine snimiti film. Pokušaću da kao producent budem na visini zadatka. Kroz film ćemo na specifičan način objasniti kako smo videli Tomu, velikana naše scene, ali glumačka podela još nije urađena. Razgovarao sam i sa prijateljima Draganom Bjelogrlićem i Nikolom Pejakovićem koji je napisao scenario za film - otkriva Željko za Novosti.

Kada nije u studiju, pevač uživa u porodičnoj atmosferi punoj dečjeg smeha, u društvu svojih dama, supruge Jovane, bliznakinja Ane i Srne i troipogodišnjeg sina Koste:

- Bebe su super, sve je fantastično, trudimo se da budemo što organizovaniji u ovom trenutku jer je to mnogo važno.

Prva šetnja bliznakinja: Emotivan Željko Joksimović podelio sa fanovima fotografiju Jovane i dece