Celebrity News

Čudna božićna fotografija Trampovih pokrenula još jednu lavinu komentara

Čudna božićna fotografija Trampovih pokrenula još jednu lavinu komentara

I taman kad su se malo smirile strasti po pitanju komentarisanja odnosa Melanije i Donalda Trumpa   internetom su ponovo krenule da kruže nove "zanimljivosti" vezane za njih.

Ovoga puta u centru pažnje našla se jedna božićna fotografija američkog predsedničkog para koja je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama. U pitanju je kadar u kome Melanija i Donald umesto u intimnijem i veselom raspoloženju kakavo se očekuje za praznike, sede jedan drugom okrenuti leđima dok pričaju telefonom. Ovo je bilo dovoljno da javnost još jednom stavi na tapet njihov "hladan" odnos.

Prva dama postavila je ovu fotografiju na Tviteru i napisala:

- Predsednik SAD-a i ja zabavili smo se pomažući deci da prate put Deda Mraza. Svima želimo divan Božić - napisala je Melanija i pokrenula ”rat” komentara.

"Vaš govor tela govori nam sve što bi trebalo da znamo”, jedan je od komentara koji sumira utiske javnosti, a koji se našao ispod fotografije koja zaista ostavlja baš takav utisak.

Korisnici Tvitera nisu ostali nemi ni na božićnu čestitku na kojoj je Melanija sama sa božićnom kapicom - njoj su zamerili kako je zrači svim samo na prazničnim raspoloženjem i kako je i ona hladna.