Celebrity News

Željko Joksimović: Naježio sam se kada je Mina dobila ponudu da radi na filmu u Holivudu

Željko Joksimović:  Naježio sam se kada je Mina dobila ponudu da radi na filmu u Holivudu

Mina, najstarija ćerka Željka Joksimovića, dobila je poziv da u Holivudu radi na jednom filmu, a ponosni tata ističe da se oduševio kada mu je saopštila ponudu.

Željko Joksimović u decembru je tri puta napunio dvoranu Sava centra, a publiku će obradovati još jednim koncertom u četvrtak, 28. decembra. U pauzama od proba on je posvećen odgajanju svoje dece Koste i bliznakinja Ane i Srne. Međutim, nedavno ga je najstarija ćerka Mina obradovala kada mu je saopštila da je dobila ponudu da radi na jednom filmu u Holivudu.

- Naježio sam se zaista. Već sarađuje sa stranim produkcijama, radila je vokale za neke pesme. Peva na engleskom i vrlo sam se iznenadio kako peva na engleskom jeziku. Ima veoma dobar izgovor, kao pravi Amerikanci. Nećete verovati, ona je zavisnik o telefonu, a taj mejl je pročitala posle nekoliko dana. Odgovorila je, sada treba da vidimo da li je samo na vreme sve uspela da završi. Trebalo bi da peva nekoliko tejkova za jedan film. Srećan sam što su je prepoznali i uopšte pitali nju za takvu vrstu saradnje - ponosno kaže Joksimović, a na pitanje da li će on preko ćerke doći do Holivuda, kaže:

- Ako preko nje dođem do Holivuda, biću najzahvalniji tata na svetu!

Kako je Mina jedna atraktivna devojka, interesovalo nas je da li je tata čuva od udvarača i da li razmišlja kako će bliznakinje Anu i Srni zaštitito kada za to dođe vreme.

- Znaš kako, Mina je ta koja je probila led sa udvaračima i sa momcima. Jako sam srećan što je jedna vrlo pametna, obrazovana i zrela devojka upravo za svoje odluke. Njen svaki izbor mene čini još srećnijim i ponosnijim. Nisam neko ko previše razmišlja o tome da ću braniti deci da imaju svoje izbore u životu. Ali svakako da negde u nekom smislu volim da budem konsultovan - iskren je Joksimović.

Mali Kosta je nedavno na jednom o Željkovih koncerata oduševio publiku kada je uzeo mikrofon i nakratko tati ukrao šou. A kako je Joksimović reagovao na to što mu je sin ukrao slavu?

- Malo više, ne malo. Ne znam šta da kažem na to pitanje, jer na koncertu smo Jovana i ja imali jednu bojazan kako će on to prihvatiti. Sava centar je prostor gde se sedi, gde je uglavnom između pesama tišina. Kosta je prvo došao u garderobu i imao je tu ideju da meni u jednom momentu otme mikrofon, da on bude taj koji će nešto ispričati. Onda sam ja uglavnom čuo njega kako priča i par puta je kretao prema bini u neverici da li ću krenuti prema njemu. Nisam očekivao da će biti toliko spontan, pošto je po prirodi jako stidljiv. On je pozdravio publiku i onda upitao: "Mama, gde si". Dobio je zaista brojne aplauze i bio je na koncertu do samog kraja. Onda je zaspao i prvo što je pitao ujutru bilo je: "Je l' sam propustio milimetar". Jako smo srećni i ponosni što je na jedan šarmantan način taj koncert protekao negde u njegovom svetlu - iskren je Željko.

Željko Joksimović je sumirao i 2017. godinu:

- Vrlo lepa i uspešna godina, i na poslovnom i na privatnom planu. Poželeo bih da takva bude i sledeća - kroz smeh je rekao Željko, a pitali smo ga da li želi ponovo da dobije bliznakinje:

- Ne, što se dece tiče, mislim da smo mi rekli dosta toga i da bi to bilo to. Ali život u narednom periodu u kom smo okruženi ljubavlju i brojnom decom može da obećava nešto što je lepo. Mislim da ću sa tim talasima i krilima i dalje živeti kako na poslovnom, tako i privatnom planu - iskren je Željko.