Celebrity News

Da li je uzrok stres zbog optužbi za seksualno uznemiravanje: Holivudski glumac Silvester Stalone hospitalizovan

Da li je uzrok stres zbog optužbi za seksualno uznemiravanje: Holivudski glumac Silvester Stalone hospitalizovan

Kako prenose strani mediji, holivudski glumac Silvester Stalone je zbog problema sa zdravljem smešten je u bolnicu gde se nalazi na lečenju.

Prvi simptomi koji su se pojavili bili su visok pritisak, vrtoglavica i ubrzan rad srca. Iako se prvobitno pisalo kako mu je pozlilo zbog stresa koji je uzrokovan optužbama za seksualno zlostavljanje, njegov doktor tvrdi suprotno i otkriva da je samo želeo da se uveri da li je glumac dobro nakon takvog burnog završetak godine.

- Silvester je došao u bolnicu kako bi uradio neke testove koje radi periodično. Njegov dolazak nema veze sa stresom - rekao je izvor blizak sedamdesetjednogodišnjem glumcu.

Podsećamo, nedavno je jedna žena iznela tvrdnje da su 1986. godine, Stalone, tada četrdesetogodišnjak, i njegov čovek iz obezbeđenja, Majk de Luka, imali su neadekvatan seksualni kontakt sa njom kada je imala 16 godina.

Sada je red na njegove mezimice da zavode: Pogledajte prelepe ćerke Silvestera Stalonea (foto)

Odbila je da otkrije svoj identitet, ali je Dejli mejl došao do policijskog izveštaja u kome je detaljno opisan susret iz hotelske sobe u Las Vegasu. Kako se navodi u izveštaju, jedan od zaposlenih pozvao je policiju kada ga je prijatelj žrtve obavestio o incidentu tražeći od njega savet.

Glumac je ubrzo odgovorio na ove optužbe:

– Ovo je smešno, lažna priča. Stalonea do sada niko nije kontaktirao zbog ovog navodnog incidenta, ni ljudi iz vlasti niti bilo ko drugi – rekao je Staloneov predstavnik za odnose sa javnošću, a zatim se i sam Silvester javio na račun skandaloznih tvrdnji.

- Jedna je stvar napadati mene, ali napadati nedužne koji žive svoj život i čije su reputacije ugrožene ovim tvrdnjama je užasno. Oni će nositi ovo na svojim plećima do kraja života. To je jako okrutno - zaključio je Stalone mislići na svoju ženu i ćerke.

Ostaje da sačekamo i vidimo koji je pravi razlog što čuveni Roki boravi u bolnici.