Celebrity News

Jelena Rozga: Nemam bojazan da mi otkucava biološki sat, volela bih da se ostvarim u ulozi majke

Autor: | 03/01/2018

Jelena Rozga: Nemam bojazan da mi otkucava biološki sat, volela bih da se ostvarim u ulozi majke

Hrvatska pevačica Jelena Rozga (40) je u prethodnoj godini imala puno poslovnih uspeha, dok je na privatnom planu prekinula romansu sa kolegom Stjepanom Hauserom, sa kojim je bila dve i po godine u vezi.

Jelena kaže da veru u ljubav nije izgubila i progovorila je o majčinstvu.

- Ja sam žena u čijem srcu će ljubav uvek stanovati ljubav - ističe ona i kaže da nema bojazan, kao većina njenih koleginica, da joj otkucava biološki sat za ostvarivanje u ulozi majke.

- Majčinstvo je nesumnjivo predivno iskustvo i volela bih da se nađem u toj ulozi, ali, kao i ljubav, nemoguće je uvrstiti ga u raspored kao da je reč o jednoj od svakodnevnih obaveza - rekla je pevačica, koja priznaje da ne pušta tako lako ljude iz svog života ako smatra da su vredni.

- U svojoj okolini nastojim da zadržim ljude koje volim, koji me inspirišu da budem bolja i podstiču na pozitivne promene. Sve one ostale nastojim da udaljim od sebe, život je prekratak da biste ga trošili uzalud - kaže pevačica.

Rozgin seksepil već godinama pleni muški deo njene publike, dok joj žene zavide jer se godinama ne menja.

- Po pitanju nege tela i lica sam jako disciplinovana i verujem da se sve to vraća jer koža pamti. Delom jeste, naravno, zaslužna i genetika, ipak nastojim ne preterivati ni u čemu, pravilno se hranim i slušam svoje telo. Isto tako trudim se da budem okružena pozitivnim mislima. Najveći neprijatelj lepog izgleda je upravo stres, pokušavam koliko mogu da ga svedem na najmanju meru - otkriva pevačica svetle puti koja deluje kao veoma blago i mirno.

- Karakterom sam mirna, ali nemojte zaboraviti da sam temperamentom ipak Dalmatinka. Najviše me ljute nepravde i nedostatak tolerancije i međusobnog uvažavanja, jer mnogi zaboravljaju da je svet drugačiji nego što to izgleda iz njihovog dvorišta - kaže Jelena.