Celebrity News

Marija Kilibarda priprema projekat koji će oduševiti sve

Marija Kilibarda priprema projekat koji će oduševiti sve

Voditeljka Marija Kilibarda početkom februara počeće da vodi jutarnji program TV Prve, saznaje "Blic". Zajedno sa kolegom Slavkom Beleslinom biće deo tima koji će svakog jutra buditi građane Srbije i saopštavati im najvažnije vesti.

Ovu informaciju na televiziji "Prva" strogo čuvaju od javnosti jer ne žele da se o tome priča dok ne dođe vreme za reklamu. Poslednjih nedelja Marija i Slavko ustaju rano ujutru i fingiraju snimanja i uključenja iz cele zemlje da bi se uvežbali za ovaj projekt. Veliku pomoć Mariji pruža Slavko koji već ima velikog iskustva u vođenju informativnog programa.

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 12. Окт 2017. у 4:28 PDT

Inače, Marija ima iskustva sa vođenjem jutarnjeg programa jer je taj format radila nekada na TV B92. Pre nego što je startovala tadašnja emisija "Naše jutro" Marija je rekla:

- Izuzetno se radujem novom projektu i novom formatu u kojem ću se oprobati! Ovo je nešto potpuno drugačije nego što sam ikada radila a mislila sam da nikad i ne bih, jer prosto nisam jutarnji tip osobe. Lepo me život demantovao i samoj sebi sam dokazala da nikad ne bi trebalo reći nikad, pa zato sada puna entuzijazma i pozitive ulazim u ovaj projekat prvenstveno jer ću raditi sa svojim prijateljima, a tada od posla praviš pesmu - ispričala je tada Marija. Ona se tada odlično snašla u ulozi voditelja, a ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta.

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 17. Дец 2017. у 7:59 PST