Celebrity News

Svet s nestrpljenjem čeka ovaj susret - Dženifer Aniston i Anđelina Džoli

Svet s nestrpljenjem čeka ovaj susret - Dženifer Aniston i Anđelina Džoli

Netrpeljivost između Dženifer Aniston i Anđeline Džoli traje već godinama. Sada bi ove dve dame konačno trebalo da se susretnu na dodeli Zlatnih globusa

Još nas samo dan deli od dodele Zlatnih globusa. Sezona filmskih nagrada pomalo se zahuktava, a s njima na površinu izlaze i sočne priče iz života poznatih i slavnih. Prema najavama organizatora, po prvi put na dodeli bi trebalo da se susretnu Dženifer Aniston i Anđelina Džoli. Osim sjajnih glumačkih karijera ove žene povezuje, bolje rečeno razdvaja, jedan muškarac. Reč je o Bredu Pitu koji je upravo zbog Anđeline okončao svoj petogodišnji brak sa Dženifer.

Slavne dame trebalo bi da se nađu u ulozi prezentera, a zanimljivo je i to što će se navodno čak i na bini naći u isto vreme. Mnoge je ova informacija začudila s obzirom da je dobro poznato da su se do sada njih dve vešto izbegavale.

Poslednji put na istom mestu našle su se 2015. godine na dodeli Critics Choice Awards, ali tada su se organizatori pobrinuli da jedna drugu ne vide, piše US Magazine. To je ujedno bio i prvi događaj na koji su obe došle još od 2009. godine. Pretpostavlja se da će i Dženifer i Anđelina na dodelu stići u crnom kako bi podržale Time's Up kampanju usmerenu protiv seksualnog zlostavljanja u filmskoj industriji.

Inače, Dženifer Aniston i Bred Pit u braku su bili od 2000. do 2005. godine. Njihovom braku presudila je ljubav s Anđelinom u koju se glumac zaljubio tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". Ali, ni sa Anđelinom nije imao sreće. Nakon dve godine braka Anđelina je predala zahtev za razvod.

Anđelina ga je ostavila, a Dženifer je ostavljena. Sada kada su obe bivše, hoće li pružiti ruku pomirenja jedna drugoj? To ne znamo, ali svakako biće zanimljivo pratiti susret na koji svet čeka već godinama.