Celebrity News

Sina Ane Bekute javnost retko ima priliku da vidi, a evo kako izgleda

Sina Ane Bekute javnost retko ima priliku da vidi, a evo kako izgleda

Pevačica Ana Bekuta se oduvek trudila da ne eksponira javno svoj privatni život, a njenog sina retko imamo priliku da vidimo. Njenu tužnu životnu priču retko ko zna, a kad je čujete, nateraće vam suze na oči.

Pevačica ne krije da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi, a svom sinu obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalan život.

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 25. Јул 2016. у 4:09 PDT

Naime, kako je ona sama svojevremeno ispričala, svog sina je rodila u sedamnaestoj godini jer je želela dete bez obzira na sve. Međutim, kako odnosi u porodici nisu bili sjajni, Ana je Igora dala u dom u Zvečanskoj ulici gde je ostao osam meseci dok se stanje ne smiri.

- Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam se rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali - izjavila je pevačica pre nekoliko godina u ispovesti.

Ana je često odlazila da obiđe svoje dete, a onda se izborila za to da ga dovede kući.

Објава коју дели dejanbegovic (@dejanbegovic) дана 11. Авг 2017. у 2:56 PDT

- Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici - navodi Ana i napominje da je sina redovno viđala.

Kako je Ana jednom prilikom istakla, rođenje Igora je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom.

Danas pevačica živi srećan život sa svojim sinom i izabranikom Milutinom, sa kojim Igor ima odličan odnos.