Celebrity News

On je njen modni stilista: Šta je Kanje zabranio Kim Kardašijan da nosi?

On je njen modni stilista: Šta je Kanje zabranio Kim Kardašijan da nosi?

Kako izgleda kada vam je suprug dizajner i kada voli da se meša u vaše stil oblačenja odlično zna najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan.

Naime, od početka njihove veze šuškalo se da je Kanje Vest onaj koji mora da aminuje modni odabir Kim pre nego što izađe iz kuće, ali i da se ona upravo zbog njega s vremena na vreme vraća u plavuše.

Ovoga puta i sama starleta potvrdila je to kada je otkrila da Kanje ne voli kada ona nosi velike naočare za sunce. Iako Kim često možemo videti sa ovim modni detaljem, izgleda da će morati da zaboravi na njega.

Ona je dobila "naređenje" od supruga da naočare koje je nosila u poslednjoj epizodi rijalitija Keeping Up with the Kardashians, mora da baci.

- Kanje mi je poslao mejl u kome piše: `Ne smeš da nosiš velike naočare`. Poslao mi je milion slika naočara malih okvira - rekla je Kim i potvrdila da je Kanje taj koji vedri i oblači kada su njena fashion izdanja u pitanju.

U poslednje vreme gotovo je nemoguće videti Kim a da na sebi nema neki deo iz modne linije njenog supruga čija je najbolja reklama.