Celebrity News

Prva uloga nakon osvajanja Oskara: Leonardo Dikaprio glumi u novom filmu Kventina Tarantina

Prva uloga nakon osvajanja Oskara: Leonardo Dikaprio glumi u novom filmu Kventina Tarantina

Oskarovac Leonardo Dikaprio glumiće u novom filmu Kventina Tarantina čiju pozadinu čine događaji povezani sa ubistvima članova vođe komune "Family" Čarlsa Mensona, ali neće glumiti tog nedavno preminulog osuđenika, piše Dedlajn.

Dikapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oskara za najboljeg glavnog glumca u filmu The Revenant.

A post shared by @revenantmovie on Apr 21, 2016 at 9:55am PDT

Ranije su slavni reditelj i poznati glumac sarađivali 2012. na filmu Django Unchained.

Dikaprio će u novom filmu glumiti jednog ostarelog glumca, dok će njegova kolegica iz filma "Vuk s Volstrita" Margot Robi glumiti ubijenu glumicu Šeron Tejt, tada trudnu suprugu reditelja Romana Polanskog.

Trenutno se vode pregovori o tome hoće li se Dikapriju u filmu pridružiti i Tom Kruz, a prethodni pregovori s Bredom Pitom navodno nisu bili uspešni.

Po pisanju magazina Varajeti, Tarantino je i slavnom Al Paćinu ponudio ulogu u filmu koju je sam reditelj pisao specijalno za glumca.

Potvrđeno je da će jedan od producenata biti Dejvid Hejman, producent filmova o Hariju Poteru.

Ovo će biti deveti Tarantinov film.

Snimanje će početi na leto ove godine u Los Angelesu, a film bi premijerno trebalo da bude prikazan na pedesetu godišnjicu ubistva Šeron Tejt i njenih četvoro prijatelja.

Ubistvo se dogodilo 9. avgusta 1969. godine.