Celebrity News

Godinama beže jedna od druge: Evo šta Dženifer Aniston sada misli o Anđelini Džoli

Godinama beže jedna od druge: Evo šta Dženifer Aniston sada misli o Anđelini Džoli

Dodelu Zlatnih globusa potpuno je zasenio susret Andjeline Džoli i Dženifer Aniston, o kojem će se pričati još dugo.

Animozitet između njih dve traje od 2005. godine, kada se Bred Pit razveo od Dženifer zbog Andželine. Andželina je 2008. i sama priznala da su se zaljubili dok je Bred bio u braku.

- Mnogi nemaju priliku da vide film u kojem su se njihovi roditelji zaljubili - rekla je Andželina na pitanje da li joj je drago što će njihova deca gledati mamu i tatu u filmu "Gospodin i gospođa Smit".

A post shared by Thenia Kaza (@thenia_kaza) on Jan 12, 2018 at 9:21am PST

Glumica je nakon ovih reči, navodno, tajno kontaktirala Dženifer kako bi joj se izvinila, ali je Aniston odbila da prihvati pokajničke reči.

Bred i Andželina imali su bajkovitu vezu iz koje se rodilo šestoro dece, a za to vreme Dženifer je bila u nizu loših veza. Onda se brak Džoli-Pit raspao 2016. godine, a Holivud je širio da je “zla veštica“ dobila šta je zaslužila. Podsetimo, Dženifer je danas u braku sa Džastinom Teruom.

No, upravo zbog odnosa bivša žena - ljubavnica koja je postala žena, ceo svet je pažljivo pratio kako će se i kada sresti Andželina i Dženifer. Posle skandala 2005. godine, prošlo je četiri godine do njihovog prvog susreta.

To se desilo na dodeli Oskara 2009, ali su se one potrudile da se ne sretnu na crvenom tepihu, iako su sedele u istoj prostoriji. Od 2015. godine, kada su obe prisustvovale Critics’ Choice Awards, nisu se srele sve do dodele Zlatnih globusa. A na dodeli su svi čekali trenutak da Aniston izađe na binu, ne bi li videli Andželininu reakciju. Džolijeva je spustila pogled, uzela ogledalce iz torbe i popravljala šminku, ni ne pogledavši ženu kojoj je rasturila brak!

A post shared by Jade Umbrella (@jade_umbrella) on Jan 16, 2018 at 9:40am PST

Zanimljivo je da su mnogi magazini prenosili kako Bred Pit ne može bez reči utehe i prijateljstva bivše supruge, te da je trčao kod Dženifer Aniston svaki put kada se tokom braka svađao sa Andželinom. Ovo nijedna zaraćena strana nije potvrdila.

Ipak, pojavile su se priče da je Dženifer, kada su se Bred i Andželina rastali, prijateljima kratko objasnila: "Sudbina je k****a, udara jako." Pisalo se i da je Bred Pit tada, kada je ostao sam i slomljen, pozvao bivšu suprugu kako bi joj se izvinio zbog prevare, i to posle 12 dugih godina. Kako je preneo In Touch Weekly, to je bio veoma emotivan razgovor:

- Dženifer je bila preplavljena emocijama. Slomila se u suzama kada je saslušala šta Bred Pit ima da joj kaže. Sva povređena osećanja i sve što je potiskivala godinama sada je isplakala. Izvinio joj se zato što je nikada nije bio tu, što je bio stalno naduvan i pijan, kao i što ju je zapostavljao. A izvinio joj se i zbog Andželine - ispričao je izvor blizak glumcu.