Celebrity News

Prijatelji zabrinuti za Džejmsa Franka

Prijatelji zabrinuti za Džejmsa Franka

Džejms Franko se ne nosi dobro sa činjenicom da su ga čak pet žena u proteklih mesec dana optužile za seksualno uznemiravanje.

Iako Džejms tvrdi da su sve tvrdnje tog tipa netačne i neosnovane, njegovi prijatelji su zabrinuti šta ovo zapravo može značiti za njega i njegovu karijeru.

- Njegovi prijatejli su vrlo zabrinuti. On trenutno nije dobro. Sa njim su sve vreme jer se baš loše bori sa svime što se izdešavalo - rekao je izvor blizak glumcu.

Izvor dodaje da je Franko nervozan i anksiozan sve vreme od kako su ga optužili i stavili u „isti koš“ sa Harvijem Vajnštajnom i Kevinom Spejsijem.

- Džejms nije iznenađen što se ovo dogodilo. On je zapravo otišao da popriča sa nekoliko bivših učenica jer se kaje.

Kako se navodi, pet žena od kojih su četiri bivše učenice glumca, optužile su Franka za seksualno uznemiravanje. Navodno je koristio svoju moć i bio ljut kada su učenice odbijale da skinu majicu za scenu prilikom snimanja. Jedna od učenica je rekla:

- Učinio je da se svi osećamo kao da možemo da dobijemo određenu ulogu samo ako skinemo majice ili izvedemo neki seksualni akt.

Advokat poznatog glumca osporava sve optužbe seksualne prirode.

Dan nakon celog skandala, Džejms se obratio medijima uz sledeću izjavu:

- Postoje ljudi koje treba saslušati. Ja imam moju stranu ove priče ali verujem u ljude koji nisu dovoljno zastupljeni u svom pokušaju da ispričaju svoje iskustvo, i neću reći ništa više jer ih podržavam. Zato, ako ću ja zadobiti udarac jer neću aktivno demantovati, neka tako bude, jer u toliko verujem.