Celebrity News

Prvi put objavila lice ćerkice: Ovako Jelena i Tara Đoković bodre tatu Noleta! (foto)

Prvi put objavila lice ćerkice: Ovako Jelena i Tara Đoković bodre tatu Noleta! (foto)

Jelena Đoković je u septembru prošle godine na svet donela mezimicu Tare i tako svoju porodicu obogatila za još jedno ženskog člana koji je beskrajno usrećio ponosnog tatu Novaka Đokovića, ali i njihovog sina, Stefana koji je postao velik brat.

Međutim, iako poznati roditelji nisu želeli da objavljuju Tarine fotografije, lepa mama napravila je presedan i prekršila je "pravilo", ali za to ima i poseban razlog.

Naime, povod za ćerkinu "premijeru" na njenom Instagram profilu bio je Novakov važan meč na Australijan openu. Jelena je tako otkrila ko Noletu pruža najveću podršku dok igra protiv Španca Alberta Ramos-Vinjolasa, iako nije fizički sa njim.

- Gledamo, navijamo i volimo te do kraja - napisala je Jelena uz fotografiju ćerkice Tare koja pažljivo sa majkom prati tatin meč.

Jelena je zatim i na Tviteru okačila još jednu fotku svoje princeze uz komentar: "Idemo, tata!", a lepi komentri o ženskoj ekipi Đokoića odmah su počeli da se nižu.

Podsetimo, Novak je bio na šestomesečnom predahu usled povrede lakta, kada se Tara rodila, a ovaj Australijan open je bio prvi takmičarski turnir, na kome je njegov ćerka mogla da ga gleda.