Celebrity News

Po svaku cenu moraju da budu drugačiji - Fanovi šokirani: Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno objavili ime novorođene ćerkice

Po svaku cenu moraju da budu drugačiji - Fanovi šokirani: Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno objavili ime novorođene ćerkice

Od kako su pre četiri dana Kim Kardašijan i Kanje Vest dobili ćerkicu koju im je rodila surogat majka, nagađa se koje su neobično ime ovoga puta odabrali za naslednicu. Međutim, niko nije uspeo da pogodi, a poznatom paru još jednom je pošlo za rukom da šokira svoje fanove.

Naime, nakon ćerke Nort (Sever) i sina Sejnt (svetac) oni su odabrali da njihvo treće dete ponese ime Čikago Vest. Iako Kim nije otkrila detalje imena, sumnja se da se par odlučio na ovo ime zbog toga što je popularni reper odrastao u gradu Čikagu, koji je tema mnogih njegovih pesama.

“Šalite se?”, “Ipak je dečak?”, “Ko daje detetu ime po gradu?”, “Zašto to činite deci?”, “Ovo je tragično”, samo su neki od komentara zbunjenih fanova.

Podsećamo, Čikago je na svet došla u ponedeljak u 00:47. Na rođenju je imala 3,5 kilograma.

- Kanje i ja vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da smo dobili zdravu i predivnu devojčicu. Zahvalni smo našoj surogat majci koja nam je ispunila snove i dala najbolji poklon koji može da se da, ali i doktorima i sestrama na odličnoj nezi. Nort i Sejnt su jako uzbuđeni zbog sestrice - napisala je starleta po rođenju deteta.

Šta vi kažete na ime koje su izabrali za ćerkicu?