Celebrity News

Posle više od dve decenije braka: Razveo se Juan Mekgregor

Autor: | 21/01/2018

Posle više od dve decenije braka: Razveo se Juan Mekgregor

Glumac Juan Mekgregor (46) načisto je šokirao javnost kada se na nedavno održanoj dodeli nagrada “Zlatni globus”, nakon uručene nagrade, u svom govoru zahvalio svojoj dugogodišnjoj supruzi  Evi Mavrakis, ali i ljubavnici, koleginici sa kojom je sada u vezi MeriElizabet Vinsted, i sa kojom je sarađivao u seriji Fargo”.

Објава коју дели Fargo (@fargo) дана 3. Мај 2017. у 1:57 PDT

Od tada sve oči uprte su su u slavnog glumca i njegovu suprugu koja dugo nije htela da komentariše pomenuti događaja, ali je u jednom momentu ipak progovorila, OVDE pogledajte i šta je ona izjavila.

Uprkos svemu, činilo se da će poznati glumac ostati u braku sa svojom suprugom, ali kako pišu strani mediji hjih dvoje su zvanično i potpisali papire za razvod.

Odah zatim nastao je i problem oko starateljstva nad maloletnim ćerkama: Anuk, Ester, Klaru i usvojenom Džamijan iz Mongolije. Glumac želi zajedničko starateljstvo, ali Eva na to ne pristaje.

Svetski mediji prenose da glumac nije očekivao takvu reakciju supruge, ali da je mogući razlog sujeta i čista osveta za ono što je uradio na dodeli nagrada.