Celebrity News

Katarina Oksenberg ima 55 godina i u ovome je tajna njene lepote (foto)

Autor: | 20/06/2017

Katarina Oksenberg ima 55 godina i u ovome je tajna njene lepote (foto)

Katarina Oksenberg ima 55 godina i pred njenom lepotom mnogi ostaju bez daha. Neki je pamte kao Amandu iz serije "Dinastija", drugi kao ćerku Jelisavete Karađorđević, a ima i onih koji su bili iznenađeni time što se poslednjih godina bavi seksualnom edukacijom.

Katarina ima srpski pasoš i nedavno je rekla da sve bolje priča srpski jezik.

- Nisam ni slutila koliko će mi ova zemlja značiti i kakvo predivno nasleđe nosim u sebi, dok pre 12 godina nisam prvi put posetila Srbiju- rekla je nedavno za zena.blic.rs.

Osim uloge Amande u TV seriji "Dinastija" koja joj je donela svetsku popularnost, Katarina je u karijeri igrala i u veoma gledanoj seriji "Vrelina Akapulka“ i snimila film o engleskoj princezi ledi Dajani. Danas se sa suprugom Kasperom Van Dinom bavi filmskom i televizijskom produkcijom.

Ona je rodila troje dece, ali je i dvoje suprugove dece iz njegovog prethodnog braka prihvatila kao svoju.

Ovih dana, njena ćerka Indija je na Instagramu postavila maminu fotku sa plaže, na kojoj se vidi da je Katarina i dalje u fit formi, a čini da danas, čak, izgleda bolje nego 80-ih.

Caught in the act!!! ??? @catherineoxenberg @mayavandien

Објава коју дели indiaoxenberg (@indiaoxenberg) дана 4. Апр 2017. у 12:15 PDT

Takođe, Katarina je sa pratiocima na Instagramu podelila i neobičnu fotografiju na kojoj sa nepoznatim ljudima leži u bazenu punom leda.

- Izdržala sam puna dva minuta jer mi je bilo neprijatno da izađem pre drugih - napisala je pore slike.

Katarina se u stvari podvrgla metodi "ledenog čoveka" Vima Hofa, koji zahvaljujući svojoj tehnici može da pod ledenom vodom zadrži dah čitavih šest minuta. On tvrdi da praktikovanjem njegove metode možete ostvariti svesno kontakt sa svojim srcem, nervnim i imunim sistemom, a pozitivno utiče i na cirkulaciju.

Da li je u tome tajna njene mladolikosti i fit figure?

Autor: Story.rs
Izvor: Noizz.rs
Foto: Guliver/Getty, Instagram

Komentari (0)

Loading