Celebrity News

Sa njom je Bekam prevario Viktoriju - Kako danas izgleda Rebeka Lus

Sa njom je Bekam prevario Viktoriju - Kako danas izgleda Rebeka Lus

U aprilu 2004. godine britanski tabloid News of the World objavio je priču o aferi Dejvida Bekama i tada njegove asistentkinje Rebeke Lus.

Naime, Bekam je na leto 2003. godine iz fudbalskog kluba Mančester Junajted prešao u redove Real Madrida, a već naredne godine bio je u centru skandala u Španiji.

Објава коју дели Dan (@danimaldandavies) дана 22. Сеп 2014. у 5:20 PDT

Објава коју дели Rebecca Loos (@rebecca.loos) дана 13. Нов 2017. у 10:05 PST

Mediji su objavili izjavu Rebekinog brata kako je fudbaler imamo aferu sa njegovom sestrom, kao i SMS poruke koje su razmenjivali, a na kraju i komentare same Rebeke.

Međutim, Viktorija je s druge strane izjavila da potpuno veruje svom muža i da ne sumnja u njega. A pored izjave i svedoka o aferi, poznati par uspeo je spase brak.

Lus danas živi sa suprugom Svenom u Norveškoj i ima dvoje dece, Magnusa i Liama. U slobodno vreme planinari i bavi se jogom.

- Čistim kuću, ribam toalet, pravim večeru svaku noć i perem. Uživam da se brinem za porodicu i kuću - rekla je Rebeka i prisetila se kako joj je PR stručnjak Maks Kliford ponudio milion funti 2004. godine da snimi pornografski videozapis, nakon što je objavljena njena afera sa Bekamom, što je ona odbila. Pojavila se na naslovnici Playboya.

Објава коју дели Rebecca Loos (@rebecca.loos) дана 15. Окт 2017. у 10:49 PDT

Објава коју дели Rebecca Loos (@rebecca.loos) дана 24. Мај 2017. у 10:03 PDT