Celebrity News

Miloš Biković se pridružuje glumačkoj ekipi: Otkriveni novi detalji druge sezone hit serije "Senke nad Balkanom"

Miloš Biković se pridružuje glumačkoj ekipi: Otkriveni novi detalji druge sezone hit serije "Senke nad Balkanom"

Domaća serija "Senke nad Balkanom" je brzo osvojila srca publike zanimljivom i originalnom pričom. Nakon vrlo uspešne prve sezone, serija će se krajem godine vratiti sa novim epizodama, a već sada smo dobili bitne informacije.

Kreator serije Dragan Bjelogrlić je progovorio o novim epizodama i otkrio radnju koja će ih pratiti.

- Imamo neku globalnu ideju. Znamo da će biti 1934. godina. Okolnosti koje su dovele do ubistva, ali, naravno, to će biti pozadina. Opet ćemo u prvom planu imati nekog verovatno serijskog ubicu, i da ne odajem sad dalje - rekao je glumac i reditelj, dodajući da nas sigurno čeka i treća sezona.

- Kad smo počeli ovo da radimo, moja ideja je bila da to bude trilogija. Prva sezona završava negde sa tim ubistvom, pucnjem u Skupštini, neposredno pred uvođenje diktature. Sledeća ide u 1934. godinu i ubistvo kralja Aleksandra, a treća sezona verovatno negde pred sam raspad Kraljevine Jugoslavije, potpisivanje Trojnog pakta i početak Drugog svetskog rata - objasnio je Bjelogrlić u emisiji na N1.

Snimanje novih epizoda počeće početkom leta i to u Vrnjačkoj Banji, za koju smatraju da je odlično mesto zbog vila s kraja 19. i početka 20. veka.

U novoj sezoni serija dobija i primetno pojačanje u glumačkoj postavi, jer će ulogu dobiti popularni glumac Miloš Biković. On je inače prvi bio u planu da igra ulogu inspektora Pletikosića, ali zbog obaveza u Rusiji nije mogao da prihvati ulogu. Još uvek se ne zna koga će Biković glumiti, ali za njega je spremno nekoliko uloga, a angažman zavisi od obaveza u Rusiji.

- Često se šalim sa Andrijom da će on ući u kola, a da ću ja izaći u drugoj sezoni u njegovoj ulozi - kratko je izjavio Biković ovim povodom.