Celebrity News

Milica Todorović: Nikad deblja nisam bila

Milica Todorović: Nikad deblja nisam bila

Zahvaljujući Dženifer Lopez, a hteli mi to da priznamo ili ne, i Kim Kardašija, ženske obline ponovo su postale popularne, a upravo to je doprinelo da se mnoge dame širom sveta osećaju dobro u svojoj koži.

Odličan primer je i muzičarka Lejdi Gaga koju na početku karijere znamo kao mršavicu i koja je zahvaljujući treninzima i ishrani transformisala telo i dobila zavodljive obline.

Ovom "trendu", ne baš svojevoljno, priključila i naša pevačica Milica Todorović koja se nedavno ugojila, ali kako kaže, ipak je pokušavala da smrša. Ona je trenirala, bila na dijeti i odrekla se nikotina, međutim, stalno se vraćala starim navikama. Sada se priznaje, navikla na novu kilažu.

Na komentare novinara kako je oslabila, Milica poručuje:

- Ma gde sam smršala! Jeste li vi ćoravi? Nikad deblja nisam bila! Sreća, pa nosim crne stvari i ne primeti se (smeh). Pokušavala sam da vodim računa o ishrani, ali ne vredi. Čim krenem s nekim zdravijim režimom, to traje nekoliko dana i opet idem po starom. Šta ću kad volim da jedem. Sad sam se navikla na ovu kilažu - rekla je Milica za Kurir, koja, rekli bi smo, izgleda odlično.