Celebrity News

Zavodljive i seksi: One su ponele najlepše haljine na dodeli Gremi nagrada! (foto)

Autor: | 29/01/2018

Zavodljive i seksi: One su ponele najlepše haljine na dodeli Gremi nagrada! (foto)

Muzička industrija je, poput filmske, sinoć pokazala podršku pokretu "Time's Up". Izvođači su na dodelu nagrada Gremi stigli odeveni u crno, baš poput glumaca na dodeli Zlatnih globusa.

Pripadnice lepšeg pola potrudile su se da izborom haljina prisutne ostave bez daha, a neke od njih su to doslovno i učinile.

Prva na listi svakako je Rita Ora (27), koja je plenila pažnju u izazovnoj haljini s kojom je, ipak, imala malih problema. Pevačica je, pozirajući fotografima na crvenom tepihu dodele nagrade Gremi, morala da pridržava haljinu kako ne bi otkrila međunožje.

Kao i njene koleginice i kolege, i Ora je haljinu ukrasila belom ružom u znak podrške ženskoj ravnopravnosti i borbi protiv zlostavljanja, odnosno pokretu "Time's Up".

Lejdi Gaga (31), koja je na dodeli imala jedan od najimpresivnijih nastupa, na crveni tepih došla je odevena u čipkastu Armani haljinu.

Pevačica je imala dve nominacija za Gremi nagrade ali otišla je kući praznih ruku.

Glumica Keti Holms (39), koja je na dodeli prezentovala nagradu, imala je 'metalik' crnu haljinu.

Hajdi Klum (44), je poput Rite, ipak pokazala malo više u 'prozirnoj' crnoj haljini kroz koju joj se naziralo donje rublje.

Svoju belu ružu stavila je oko ručnog zgloba.

U crno je bila odevena i Bijonse (36) koja je sa ćerkicom Blu Ajvi (6) i suprugom Džej Zijem (48) pratila ceremoniju iz prvog reda.

Bijonse je na sebi imala baršunastu haljinu s prorezima s obe strane bedara, a na glavi je imala veliki, crni šešir.

Bijonse je bila nominovana za saradnju sa suprugom na pesmi "Family Feud" ali nagradu za najbolju saradnju su im "uzeli" Rijana i Lamar s pesmom "Loyalty".

Iako su se na dodeli pojavile u crnom, većina žena je tokom nastupa bila odevena u belo.

Keša je nastupala sa grupom pevačica, među kojima su bile i Sindi Luper i Bebe Reksa, pa je sa njima otpevala pesmu "Prayer".

.

Lejdi Gaga, u zanosnoj kreaciji bele boje, na sceni je izvela svoje pesme "Joanne" i "Million Reasons", a u pauzu između pesama rekla je:

- Time's Up!