Celebrity News

Katarina Radivojević: Zašto je više nećemo gledati u seriji "Urgentni centar"?

Katarina Radivojević: Zašto je više nećemo gledati u seriji "Urgentni centar"?

Gledaoci koji su na malim ekranima sa uživanjem pratili seriju „Urgentni centar“, čije se snimanje nastavilo u decembru prošle godine, očekuju tužnje vesti.

Naime, glumicu Katarina Radivojević koja je imala jednu od glavnih uloga u seriji ipak nećemo gledati u nastavku.

Glumica je za "TV Reviju" rekla da nije želela da "ide ispod nekog nivoa" i da joj uslovi koji su joj ponuđeni nisu odgovarali.

- Bila sam pozvana na pregovore oko nove sezone i želela sam da igram, jer sam znala da ću ove zime biti u Beogradu i htela sam pre svega zbog publike da budem prisutna u novoj sezoni. Dala sam im razumnu cenu, koju nisu mogli da plate. Nije mi jasno zašto producenti misle da mogu da snimaju serije, nadajući se da će biti uspešne, a da ne plate glumce. Razumem da su glumci u teškoj poziciji i da pristaju da igraju za manje honorare. I moji honorari su manji nego pre deset godina, jer je drugačija situacija. Ne mogu da idem ispod nekog nivoa - rekla je Katarina koja smatra da će poduhvat biti neuspešan  ako su glumci nezadovoljni i potcenjeni.

- To neki producenti ne znaju. Imala sam vrlo gust raspored, neke stvari bi morala da žrtvujem i meni se to nije isplatilo. Nisam ja jedina. U drugoj sezoni neće igrati ni Danica Maksimović, ni Bojan Perić - prenosi mondo.rs.