Celebrity News

Rada Manojlović otvorila dušu o problemima u porodici

Rada Manojlović otvorila dušu o problemima u porodici

Pevačica Rada Manojlović pored uspešne karijere danas može da se pohvali srećnim ljubavnim životom koji gradi sa kolegom i partnerom Harisom Berkovićem. Mada još uvek ne mogu da pronađu vremena i dogovore se oko svadbe, oko zajedničkog života veoma brzo su postigli dogovor, pa tako ovaj mladi zaljubljeni par već neko vreme pored pozornice deli i stambeni prostor.

Međutim, iako joj sada cvetaju ruže, poznata pevačica ipak je jedno vreme prolazila kroz, kako i sama kaže, pakao.

Jedan od glavnih problema ticao se njena sestra Marija, sa kojom je veoma bliska, a koja je svojevremeno raskinula deset godina dugu vezu sa svojim izabranikom jer ga je uhvatila u prevari.

Radi je Marijina patnja teško pala i činila je sve kako bi je utešila u tim trenucima koji su bili teški i za celu porodicu.

- Godinu i po dana sam proživela pakao sa njom zbog toga. Bilo je situacija da je tešim i da plačemo zajedno. Meni je mnogo mučno kada se prekine neka ljubav jer su to životni lomovi. Moja sestra je bila deset godina sa tim momkom. Govorimo o životu koji se tada završio, umire ceo taj period i sve ono lepo nestaje. Putovanja, izlasci, prijatelji i sva ta sećanja nestaju - izjavila je Rada koja i dalje veruje u ljubav za ceo život.

Njena veza sa Harisom Berkovićem i te kako funkcioniše, a nedavno je izjavila i kako misli da je njen izabranik savršen muškarac.

– Haris je drugačiji od svih momaka koje sam upoznala. Neverovatno je, ali poseduje sve one osobine koje se u potpunosti uklapaju u profil mog savršenog muškarca.Pored njega sam zaštićena i sigurna. Kada treba da se potuče, pobiće se, kada je potrebno da skoči u odbranu nekog, to će uraditi. Ipak, presudilo je to što ume da sluša. Upravo zato zna sve moje želje i prohteve, omiljeno piće i jelo te često ume da me iznenadi i nakon napornog dana sačeka me s poslasticom koju najviše volim ili predivnom piletinom u kojoj oboje uživamo - priznala je Rada nedavno za "Story".