Celebrity News

Sanja Doležal se kaje: Žao mi je što smo izbacili Rajka iz Novih fosila

Autor: | 05/02/2018

Sanja Doležal se kaje: Žao mi je što smo izbacili Rajka iz Novih fosila

Sanja Doležal otkrila je da joj je žao što su jednog od osnivača Novih fosila izbacili iz benda!

Nakon što su pre tri godine Marinko Kolnago, Vladimir Kocić Zec i Sanja Doležal isključili Rajka Dujmića iz grupe, tvrdeći da više ne mogu da rade s njim, pevačica je izjavila da je to trebalo da urade na taktičniji način. Fosili su te godine održali i oproštajnu turneju, i to bez autora koji ih je proslavio.

- Uvek treba vremena da se emocije slegnu. Žao mi je što se sve tako odigralo. Rajko je dao veliki deo svog srca grupi - rekla je pevačica za hrvatske medije i dodala da veruje da je bilo iskreno Rajkovo nedavno izvinjenje da je svestan koliko ih je namučio.

Jedan od osnivača Novih fosila dugo se borio s problemima zavisnosti od alkohola i droge, zbog kojih je najviše trpela njegova porodica, ali i članovi benda, s kojima je nastupao više od četiri decenije. Ipak, Rajko kaže da je taj period iza njega s obzirom na to da je bio u centru za odvikavanje, a poslednjih meseci posvećen je pisanju muzike i najbližima.

Ovo Sanjino pokajanje usledilo je nakon što je javnost saznala da prvi put nakon smrti supruga ima dečka. Ona je to i potvrdila i otkrila identitet svog partnera. U pitanju je Ante Stojaković, a pevačica tvrdi da ga je upoznala preko zajedničkog prijatelja. Više o novoj ljubavi Sanje Doležal pogledajte OVDE.

Sanji je pre pet godina umro suprug, bubnjar Novih fosila Nenad Šarić.