Celebrity News

Bračna drama: Emina Jahović pred razvodom?

Bračna drama: Emina Jahović pred razvodom?

Pevačica navodno poslednjih meseci proživljava dramu u privatnom životu jer je sa suprugom u lošim odnosima

Iako su na sve načine pokušavali da izglade odnose, kao i da javnost ubede da je u njihovim životima sve u najboljem redu, Emina Jahović i Mustafa Sandal su u nikad zategnutijim odnosima.

Naime, već mesecima u bračnoj zajednici nije sve kako treba, a par je stigao i na korak od razvoda.

- Emina i Mustafa su razgovorom pokušali da reše nesuglasice. Međutim, kako nisu uspeli, iz stana se prvo odselio Mustafa, a pevačica je ostala sa dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u stanu. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su retko komunicirali - kaže izvor blizak pevačici.

Ubrzo su i turski mediji počeli da pišu o razvodu ovog para i shvativši da će se naći na udaru ukoliko nastave da žive na sličan način, ali i zbog porodice, Mustafa i Emina su ljubavi pružili još jednu šansu.

- Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i nastale zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantuju sve napise rečima da je u njihovom braku sve u najboljem redu - kaže dalje izvor.

- Međutim, ponovo su usledili brojni nesporazumi i Emina se ubrzo udaljila iz stana da bi razmislila o svemu. Pevačica je želela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega - dodaje izvor.