Celebrity News

Čarolija nije dugo trajala: Bivši dečko Kajli Džener zahteva test očinstva!

Autor: | 10/02/2018

Čarolija nije dugo trajala: Bivši dečko Kajli Džener zahteva test očinstva!

Iako se čini kako se život Kajli Džener 'sredio' otkako je prošle nedelje rodila svoju prvu ćerkicu Stormi Vebster, tek sada mogao bi uslediti početak njenih problema.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 6. Феб 2018. у 1:14 PST

Naime, Kajli je ćerku dobila sa sadašnjim verenikom Travisom Skotom, a pre ove ljubavi bila je u vezi sa njegovim kolegom Tajgom (28). Iako je njihovoj ljubavi davno došao kraj, Tajga sada, navodno, zahteva test utvrđivanja očinstva jer, kako navode strani mediji, sumnja kako bi upravo on mogao biti otac Kajlinog prvog deteta.

Објава коју дели Anythingoye (@anythingoye) дана 9. Феб 2018. у 10:58 PST

Iako mnogima njegova sumnja zvuči suludo, Tajga ipak ima opravdanje, jer kako kaže njihova veza je prekinuta u aprilu prošle godine, nakon čega je Kajli viđena u društvu sadašnjeg verenika, a potom je par proveo i zajednički vikend u Bostonu, piše story.hr.

- Tajga želi da traži DNK test jer je uveren da postoji velika verovatnoća da je dete njegovo - otkrio je izvor blizak reperu za Radar Online.

@instablog9jaa је поделио/ла објаву дана 9. Феб 2018. у 9:31 PST

Takođe, reper je prijateljima u poverenju rekao kako je imao seksualne odnose s Kajli pre devet meseci što povećava šanse da je malena Stormi zapravo njegova ćerka. Tajga je istakao kako ga samo zanima istina, a ako se ispostavi da je stvarno on Stormin pravi otac, reper planira da se sabere i bude uzoran otac svojoj jedinici, zbog koje bi bio spreman da odbaci svoj razuzdan stil života.

Osim toga, kontroverzni muzičar je za Hollywood Life izjavio kako mu Kajli nedostaje i kako bi voleo da upozna dete.

Ono što je dodatno ojačalo sumnje da je Tajga otac novorođenčeta je činjenica da je Kajli skrivala svoju trudnoću i nije htela da otkriva nikakve informacije sve do trenutka kada je devojčica došla na svet. Tada je mlada zvezda objavila video sastavljen od fotografija i uspomena iz trudničkih dana.

U isto vreme, Tajga se zabavljao i vodio slobodan život, pa je više puta uhvaćen u društvu drugih devojaka od kojih je jedna Kamila Osman, dvojnica slavne Kim Kardašijan.