Celebrity News

Menadžer Arijane Grande otkriva: Tragična nesreća u Mančesteru uticala je na nju i njeno zdravlje

Autor: | 11/02/2018

Menadžer Arijane Grande otkriva: Tragična nesreća u Mančesteru uticala je na nju i njeno zdravlje

Menadžer poznate pevačice Arijane Grande otkriva kako je tragična nesreća u Mančesteru uticala na nju i njeno zdravlje.

Nakon terorističkog napada u kome je ubijeno 22 ljudi, Arijana nije bila sigurna da li će ikada moći opet da peva.

- Kada je saznala da su njeni fanovi preminuli, bila je veoma tužna. Plakala je danima. Osetila je svaku bol. Svako lice koje su objavili, svako ime, nosila je u mislima, kao i svaku emociju.. takva je prosto - kaže Skuter Braun.

Skuter otkriva da je nakon toga otkazao njenu turneju, ali da se Arijana predomislila i odlučila da će ipak opet nastupati.

- Ako ne uradim nešto, onda nisam onakva kakvom se predstavljam, i ovi ljudi su umrli uzalud. Moramo da se vratimo na put što pre - rekla mu je Arijana.

Dve nedelje nakon stravičnog događaja, Ariana je održala koncert u Mančesteru koji je bio organizovan u svrhu prikupljanja pomoći porodicama preminulih ljudi. Pozvala je i nekoliko drugih izvođača da pevaju sa njom, među kojima su bili Džastin Biber, Majli Sajrus, Keti Peri i mnogu drugi. Prikupljeno je 3,5 miliona dolara koji su donirani.

Pored humanitarnog koncerta, Arijana je često obilazila povređene fanove koji su bili u bolnici. Takođe se sastala i sa porodicama preminulih, što je bilo veoma teško za nju, otkriva njen menadžer.

- Mislim da nikada nisam prošla kroz nešto toliko traumatično poput ovog - rekla je Arijana.