Celebrity News

Marko Jarić primoran da odgovori na neistine koje se danima pišu o njemu!

Autor: | 22/06/2017

Marko Jarić primoran da odgovori na neistine koje se danima pišu o njemu!

Naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić odlučio je da stavi tačku na nagađanja i lažne informacije koje se ovih dana mogu pročitati o njemu.

Slavni košarkaš, sada biznismen, apeluje na medije da prestanu sa pisanjem, kako kaže, neistina vezanih za njegov navodni odnos sa suprugom Ace Lukasa, Sonjom Vuksanović.

Njihovo saopštenje prenosimo vam u celosti:

- Netačni su navodi da su Marko Jarić i Sonja Vuksanović već mesecima u tajnoj vezi, te da je Marko Jarić razlog navodnog razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Još jednom se na senzacionalistički način pokušavaju širiti neistine i obmanjuje se javnost neproverenim informacijama koje za cilj nemaju ništa drugo do povećanje tiraža tih novina, ne mareći pritom za povrede ličnosti i ugleda pojedinca (u ovom slučaju konkretno našeg priznatog sportiste Marka Jarića). 

Marko Jarić nije u vezi sa Sonjom Vuksanović, te je svaka informacija i insinuacija u tom smeru apsolutna neistina. Marko Jarić ovim putem još jednom apeluje da se prestane sa sistemskim urušavanjem njegovog integriteta, privatnosti i ugleda. U Beograd je doputovao pre samo nekoliko dana zajedno sa ćerkama i umesto da vreme provodi u miru sa svojom porodicom, primoran je da odgovara na brutalne neistine. Ovim demantijem Marko Jarić želi da stane na put konstantnom pominjanju njegovom imena koje se dovodi u vezu sa nečasnim i nemoralnim ponašanjem, što mu je veoma bitno kao ocu maloletne dece i profesionalnom sportisti koji služi kao uzor mladima.

Autor: Story.rs

Izvor: Svet.rs
Foto: Guliver/Getty

Komentari (0)

Loading