Celebrity News

Iako je imala svadbu kao iz bajke, Salma Hajek je na svom venčanju ronila suze

Autor: | 15/02/2018

Iako je imala svadbu kao iz bajke, Salma Hajek je na svom venčanju ronila suze

Lepa glumica Salma Hajek (50) 2009. godine udala se za svog supruga milijardera Fransou Henrija Pinaulta (54). Venčali su se u gradu ljubavi Parizu na Dan zaljubljenih. I ne samo to - njihova ćerka zove se Valentina.

Pinault, je izvršni direktor grupacije Kering za luksuzne proizvode i treći je najbogatiji čovek u Francuskoj, a njegovo je bogatstvo procenjeno na devet milijardi funti. Uprkos tome što je njihovo venčanje bilo kao iz bajke, Salma je na venčanju ronila suze. Razlog tome je pomalo neobičan, ali dovoljan da uništi bajkovitu atmosferu.

Salma Hajek: Bila sam uverena da nikada neću imati decu, sve dok nisam srela Fransou (foto)

Naime, Salma je bila nezadovoljna izgledom svadbene torte.

- Imala sam najbolje venčanje na svetu. Bilo je neverovatno i sve je bilo savršeno. Osim torte. Torta je bila užasno ružna. Imala je oblik modernog svemirskog broda i bila je ukrašena nekim kuglicama i čudnim stvarima. Uopšte nije izgledala kao torta i nije imalo nikakve veze s venčanjem - rekla je Salma, navodi story.hr.

Dodala je kako je od očaja briznula u plač i samo je želela da niko ne gleda u tu "strašnu" tortu.

- Bila je ukusna, ali jako, jako ružna. Imala sam noćne more zbog nje - prisetila se glumica.

Ipak, s vremenom je dobila svoj savršen desert. Naime, suprug ju je za 50. rođendan iznenadio pravom svadbenom tortom koja je na vrhu čak imala porculanske mladence.

- Bila je to najlepša torta koju sam ikada videla, a osim s tortom, suprug me iznenadio i dirljivim govorom. Nikada to neću zaboraviti - zaključila je Salma.

Porodica trenutno živi u Londonu, a Salma je izjavila kako je recept uspešnog braka u tome da morate da nastavite da se smejete zajedno, kao i da stalno istražujete i zabavljate se i nikako ne zaboravite na romantiku.