Celebrity News

Karla Bruni besna: Tramp laže, nikada nismo bili u vezi!

Autor: | 22/06/2017

Karla Bruni besna: Tramp laže, nikada nismo bili u vezi!

Karla Bruni, sadašnja supruga Nikole Sakrozija jedan je od dokaza kako Tramp preferira strane lepotice, a afera s Italijankom navodno se dogodila kad je ona bila mladi model i kada je navodno imala svojevrstan "kompleks tate", pa su je često povezivali sa starijim muškarcima. Podsećamo, nabodno je zbog Donalda ostavila Mika Džegera.

Kako nedeljama pišu strani mediji afera između nje i Donalda je pukla nakon što je Karla poprilično agresivno zahtevala da on ostavi Marlu Maples zbog nje. To se i dogodilo, ali veza Karle i Donalda nije prerasla nikada u nešto ozbiljnije.

Ili je sve ovo samo priča koju je Donald plasirao u svetske medije, stvarajući imidž neodoljivog plejboja kojem lepotice ne mogu odoleti?!

Ipak, šta je prava istina?!

Napokon se oglasila i Karla Bruni.

- Čula sam te glasine 90-ih, a čujem ih i danas. To su gluposti. Ni u jednom periodu svog života nisam ni provodila vreme s Donaldom Trampom - izjavila je Karla naglašavajući kako je Tramp izmislio celi priču, prenosi Independent.

- Zapravo, cela situacija je tako mutna i nikad nije postojala. Zbog toga me jako začudilo kad sam čitala te stvari u novinama - nedugo zatim je navela bivša talijansko-francuska manekenka Daily Beastu.

Na pitanje kako se oseća sada kad su glasine o tome ponovno u medijima, i da su vesti o aferi među prvim stvarima koje izbacuje Gugl kad se upiše njeno ime u pretrazi.

- To je američki Gugl, a ne francuski. Ljuti me jer je to ogromna laž. Na francuskom Guglu će vam izbaciti moje slike iz mladosti, posla, moje partnere. Ali ono što mi je drago jeste to da nema puno toga o mojoj deci. Njih sam uspela da zaštitim - ponosno zaključuje Karla.

Autor: Story.rs
Izvor: Independent, Daily Beast, express.hr, people.com
Foto: Guliver/Getty, instagram

Komentari (0)

Loading