Celebrity News

Koliko se promenila: Ovo je 17-godišnja Kim Kardašijan (foto)

Koliko se promenila: Ovo je 17-godišnja Kim Kardašijan (foto)

Mama najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan, objavila je na Instagramu fotografiju iz 1997. godine na kojoj je vidimo kako pozira sa svojom najstarijom i najmlađim ćerkama.

Naime, na slici vidimo Kendal i Kajli, kao devojčice i tinejdžerku, sedamnaestogodišnju Kim.

Kako nije ništa novo da su se sestre Kardašijan podvrgle raznim estetskim intervencijama ne čudi što mama Kris izgleda gotovo identično kao danas, što najverovatnije može da zahvali botoksu, a nije ni iznenađenje što se Kim toliko promenila.

Објава коју дели Kris Jenner (@krisjenner) дана 13. Феб 2018. у 8:05 PST

Opet, one to ne priznaju i dalje.

Supruga Kanjea Vesta tada je još uvek je nosila prirodnu boju kose, a ono što najviše upada u oči jesu njene izuzetno tanke obrve koje su se tada i nosile.

Međutim, Kim nikada nije priznala korekciju nosa i filere u obrazima i usnama, koji se kada uporedimo fotografije nekad i sada itekako vide. Jasno je da je starleta ipak išla "pod nož" jer se radi o velikim promenama na koje nisu mogle da utiču čak ni godine.

Jedina stvar koju je Kim priznala je botoks koji je isprobala u jednoj od epizoda rijalitija Keeping Up With The Kardashians nakon kog je dobila alergijsku reakciju, prenosi story.hr.

Објава коју дели Kris Jenner (@krisjenner) дана 13. Феб 2018. у 8:01 PST