Celebrity News

Ko je neustrašiva inspektorka Branka iz serije "Ubice mog oca"?

Ko je neustrašiva inspektorka Branka iz serije "Ubice mog oca"?

Svinjarka plavih očiju i pogleda od kog nam se ledi krv u žilama, ove nedelje bila je Andriji Milošević prava noćna mora. Ako niste fanovi serije "Ubice mog oca", sigurno nemate pojma o čemu pričamo, i verujte nam, mnogo ste propustili.

Njeno pojavljivanje u drugoj sezoni serije "Ubice mog oca" mnogi su opisali kao osveženje decenije. Neustrašiva inspektorka Branka, koju igra fenomenalna , oduševila nas je glumom i svakom replikom nas držala prikovanim za male ekrane.

Објава коју дели tatjana kecman (@tkecman) дана 8. Феб 2018. у 4:19 PST

Posle ćerke Anice Dobre, Isidore Simijonović, Ivane Dudić i Vanje Nenadić, druga sezona ove hit serije donela nam je još jednu maestralnu žensku ulogu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Објава коју дели tatjana kecman (@tkecman) дана 26. Сеп 2017. у 6:22 PDT

Tatjana Kecman je već sa sedam godina započela glumačku karijeru pod rediteljskom palicom Soje Jovanović u seriji „Osma ofanziva“. 1990. godine upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu u klasi prof M. Zupčevića, a 1992. godine nakon kraćeg boravka i rada u Skoplju upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi prof. Vladimira Jeftovića.

Објава коју дели tatjana kecman (@tkecman) дана 28. Нов 2017. у 4:28 PST

Deset godina angažovana je u KPGT-u gde je ostvarila značajne uloge. Na sceni „Kulta“ u Beogradu predstavila je prvi autorski projekat „Prekobrojna“ i nakon toga ostvaruje više projekata: "Suteren", "Kentaur", "Ludilo udvoje", "Iza scene", "10:1", "Više sreće ovaj put", “A gde su kokoške”, a trenutno je ljubitelji pozorišta mogu gledati u urnebesnoj komediji "Sirena i Viktorija".

Privatno seksepilna i ženstvena Tatjana pokazala je da je majstor transformacije ulogom krvoločne, ali pravedne svinjarke, koja ne preza ni od čega.

Објава коју дели tatjana kecman (@tkecman) дана 15. Феб 2017. у 11:05 PST