Celebrity News

Ovo je pravi razlog: Zašto princ Džordž i princeza Šarlot stalno nose staromodnu odeću?

Ovo je pravi razlog: Zašto princ Džordž i princeza Šarlot stalno nose staromodnu odeću?

Da li ste primetili da najmlađi članovi britanske kraljevske porodice uvek nose prilično staromodnu, tradicionalnu odeću?

Preslatki princ Džordž i princeza Šarlot gde god se pojave privlače pažnju, a i iako razloga za to ima više, jedan od njih svakako su njihove odevne kombinacije, često nesvakidašnje za decu.

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža svoje mališane za sve sliužbene prilike uvek oblači u tradicionalnom duhu, a sada je poznato i zašto. Jasno je da ponekad tako nalažu pravila i prilika zahtevaju to iako su deca u pitanju, ali ovo je pravi razlog.

Naime, dizajnerka dečje odeće Rejleč Rajli koja "oblači" princa i princezu kaže da je njihov odabir odeće staromodan kako bi na fotografijama izgledali bezvremenski.

- Odeća koju kreiram jednostavna je kako bi deca bila u prvom planu, a ne ono što nose na sebi. Tradicionalna odeća takođe `briše` faktor vremena sa fotografija, pa izgledaju bezvremenski -kaže Rejčel i dodaje:

- Mislim da Kejt i Vilijam žele da oblače decu u klasičnu odeću kako se ne bi puno isticali i privlačili pažnju u javnosti.

Izvor: story.rs
Foto: Guliver/Getty Images

Komentari (0)

Loading