Celebrity News

Autobiografija Mišel Obame biće objavljena u novembru

Autor: | 26/02/2018

Autobiografija Mišel Obame biće objavljena u novembru

Autobiografija bivše prve dame Amerike Mišel Obame, koja obuhvata njen život od odrastanja u Čikagu do vremena provedenog u Beloj kući, biće objavljena 13. novembra, prenose agencije.

Naslovljena “Becoming” (Postajanje), knjiga će istog dana izaći u Americi i Kanadi, a biće prevedena na 24 jezika širom sveta.

Autobiografija prati Mišelino odrastanje na južnoj strani Čikaga, njen život poslovno uspešne žene rastrzane između posla i dece, kao i razdoblje između dva predsednička mandata njenog supruga Baraka.

- Vreme koje je Mišel Obama provela u Beloj kući, obeleženo snažnim zagovaranjem prava žena i promovisanjem zdravijeg stila života u SAD-u, bivšu je prvu damu učinilo “jednom od najistaknutijih i najvažnijih žena našeg doba - saopšteno je iz kancelarije Mišel Obame.

Početkom prošle godine, i Barak i Mišel potpisali su ugovore sa izdavačem, a iako finansijski uslovi ugovora nisu otkriveni, Financial Times je objavio kako je reč o iznosu od 60 miliona dolara, rekordan iznos za predsedničku autobiografiju.