Celebrity News

Hajdi Klum odgovorila na kritike da je prestara za poziranje u donjem rublju

Autor: | 26/02/2018

Hajdi Klum odgovorila na kritike da je prestara za poziranje u donjem rublju

Nemačka manekenka Hajdi Klum (44) gostovala je u šou programu poznate voditeljke i komičarke Elen de Dženeres gde je pred publikom priznala da se susrela sa zlobnim komentarima kako je neprikladno da ona bude model donjeg rublja, i to posebno od 2015. godine kada je objavila novu kampanju za svoju liniju Heidi Klum Intimates.

- Govore mi zašto ne predam palicu nekome drugom s obzirom na to da ću ove godine napuniti 45. godina. Ali šta je sa ženama u mojim godinama ili s onima u pedesetim, šezdesetim i sedamdesetim?! Zar imamo rok trajanja? Mi ne smemo da se osećamo seksepilno?! Zašto uvek moraju biti 20-godišnjakinje ili 30-godišnjakinje? Zašto u kampanjama ne bi bile i starije žene? – izjavila je nemačka manekenka i dodala kako ne planira uskoro da odustane od poziranja u donjem rublju.

Hajdi Klum posle 14 godina ponovo zapalila svet novim fotografijama (foto/video)

Bivši Viktorijin anđeo svoju je šestu kampanju za donje rublje predstavila u avgustu prošle godine i ponovo je ona bila zaštitno lice – jer se ipak radi o njenoj modnoj liniji.

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана 18. Авг 2017. у 8:01 PDT

Osim što radi na dizajniranju svojih modnih komada, Hajdi je ostvarila saradnju i s trgovačkim lancem Lidl za koji je kreirala već tri kolekcije, a poslednja stiže u prodavnice početkom marta.

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана 4. Нов 2017. у 7:42 PDT

Ipak, manekenka već godinama radi i na drugim projektima: trenutno snima nemačku verziju šoa "Next Top Model", a uskoro se vraća i na mesto sudije u novoj sezoni takmičenja "America's Got Talent".

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана 16. Авг 2017. у 5:33 PDT