Celebrity News

Uživanje u maminom naručju: Fotografija malene Čikago Vest očarala svet (foto)

Autor: | 27/02/2018

Uživanje u maminom naručju: Fotografija malene Čikago Vest očarala svet (foto)

Kim Kardašijan (37) i Kanje Vest (40) 16. februara postali su roditelji po treći put. Ovog puta slavni bračni bar odlučio se za surogat majku, koja je na svet donela devojčicu, koja je dobila ime Čikago Vest.

Kim i Kanje doneli su odluku, koju su javnosti saopštili još pre dolasak na svet malene Čikago, da fotografije neće prodati nijednom magazinu, jer to ovog puta ne žele.

Prve fotografije i video: Upoznajte malenu Čikago Vest!

A kako je prošlo nešto više od mesec i po dana, fanovi su postali nestrpljivi da vide kako devojčica sada izgleda, na koga liči, koliko je napredovala...

Kim je odlučila da je vreme da celom svetu pokaže svoju miljenicu u krupnom planu, pa je na svoj Instagram postavila fotografiju sa ćerkicom u naručju.

Mnogi su uočili neverovatnu sličnost između Kim i bebe koju je na svet donela surogat majka, a devojčica je načisto očarala svet, o čemu govori neverovatno veliki broj lajkova.

Kim je nakon objave fotografije, na svojoj web stranici opisala i kako izgleda soba male Čikago, i šta sve u njoj ima. Podsetićemo, radi se o predmetima od izuzetne vrdnosti, dizajnerske odeće, pa sve do konjića za ljuljanje koji su ukrašeni svarovski kristalima.