Celebrity News

Iznenađenje: Evo šta je Nataša Bekvalac dobila od supruga nakon porođaja

Iznenađenje: Evo šta je Nataša Bekvalac dobila od supruga nakon porođaja

Nataša Bekvalac porodila se u sredu po podne i na svet donela zdravu devojčicu. Ponosni tata je prisustvovao porođaju, a kada je došao da vidi suprugu, poklonio joj je buket cveća i nakit.

U porodicama Bekvalac i Lazukić ne može da se sakrije sreća što su dobili devojčicu Katju. Nataša i beba se osećaju odlično, a još uvek se ne zna kada će napustiti porodilište. Ipak Luka je pronašao način da iznenadi svoju suprugu dok se oporavlja od carskog reza.

Prva fotografija ponosne mame nakon porođaja: Nataša Bekvalac poslala emotivnu poruku

- Luka se nije odvajao od Nataše ni u jednom trenutku, a prisustvovao je i porođaju. Kada su Natašu odveli u sobu nakon porođaja da se odmara, on je istrčao iz bonice i ubrzo se vratio. Nosio je veliki buket cveća i poklon. Iznenadio je svoju suprugu dijamantskom ogrlicom čija se vrednost procenjuje na nekoliko hiljada evra. Pevačica nije mogla da krije sreću, a pustila je i suzu radosnicu - kaže izvor blizak pevačici za "Blic".

- Nataša i Luka su videli bebu i već se raspravljaju na koga liči. Naravno da je to u ovom trenutku teško videti, ali su preslatki kada komentarišu. Kako se porodila carskim rezom Nata će ostati na klinici duže nego da je dete rodila prirodnim putem - dodaje izvor.

Naša ekipa juče je uslikala Luku kako izlazi iz porodilišta. On je došao da poseti mamu u bebu, a sreću nije mogao da sakrije. Dok je prolazio pored okupljenih novinarskih ekipa, kratko je prokomentarisao:

- Sve je proteklo u redu. Čekamo da Nataša izađe da proslavimo.