Celebrity News

Kloi Kardašijan otkrila pol bebe: Nisam ovo očekivala! (video)

Autor: | 05/03/2018

Kloi Kardašijan otkrila pol bebe: Nisam ovo očekivala! (video)

Krajem prošle godine i Kloi Kardašijan obelodanila je da će postati mama.

Iako se već nekoliko nedelja, pre njene potvrde, šuškalo da beba stiže na svet, rijaliti zvezda nije želela da se oglašava ovim povodom sve dok na svom Instagramu nije objavila fotografiju trudničkog stomačića. Tako je nakon nekoliko meseci ćutanja i skrivanja odećom, buduća mama pokazala svoj napupeo stomak i priznala da će dobiti prvo dete i to sa sedam godina mlađim košarkašem Tristanom Tompsonom.

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 20. Дец 2017. у 2:41 PST

Kako vreme polako prolazi, tako i trudnoća Kloi Kardašaijan polako odmiče, pa je došlo vreme i da sa fanovima podeli najslađu "tajnu" svake buduće mame - da li je beba dečak ili devojčica.

Iako je i sama bila iznenađena, Kloi je priznala da nosi devojčicu.

- Nisam ovo očekivala, bila sam uverena da nosim dečaka. Čak sam svima i govorila da ću roditi dečaka. Ne znam kako ću se prilagoditi činjenici da je zapravo u pitanju devojčica - iskreno je priznala rijaliti zvezda svojim sestrama, kao i javnosti.

I dok su ostale članice porodice bile oduševljene, Kloi nije mogla da sakrije koliko je zbunjena, a u neku ruku i razočarana što neće postati mama dečaka.

Pogledajte:

Ali, naravno, kako to već sa trudnicama biva, kada je stanje šoka prošlo i kada je poslagala kockice u svojoj glavi i shvatila da je najvažnije da je beba živa i zdrava, Kloi se obratila svojim pratiocima i putem Tvitera napisavši:

- Sada sam toliko uzbuđenja što će moja ćerka imati zauvek najbolje drugarice i to u svojim sestrama Čikago i Stormi. Bog je divan! Hvala ti gospode, na našoj princezi!