Celebrity News

Evo koliko će mesečno zarađivati Lea Kiš na novom poslovnom angažmanu

Autor: | 06/03/2018

Evo koliko će mesečno zarađivati Lea Kiš na novom poslovnom angažmanu

Voditeljka Lea Kiš je pre izvesnog vremena odlučila da napusti “Tv Pink” posle 13 godina rada na istoj. Ubrzo joj se ukazala nova ponuda pa će gledaoci od skoro imati prilike da je gledaju na “Grand televiziji”.

Za emisiju koja će biti slična nedeljnom popodnevu koje je radila, Lea će dobijati 1.500 evra mesečno plus mogućnost da zarađuje od sponzora emisije, saznaje "Alo".

- Lea i Saša se dugo poznaju i uvek su bili u dobrim odnosima tako da su se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Nije bilo potrebe da se cenkaju pošto je Saša odmah izneo ponudu koja je Lei odgovrala - istakao je izvor blizak voditeljki.

A šta je Željko Mitrović izjavio povodom Leinom odlaska sa Pinka pogledajte OVDE!

Kako dalje saznaje ovaj dnevni list, Lea je trenutno u pregovorima da emisija koju će ona voditi od septembra bude deo redovne šeme Prve televizije.

– Vrlo sam zadovoljna što se tiče finansijskih uslova, mada ja nikada nisam imala loše uslove na “Pinku”. Uvek sam i tamo bila maksimalno ispoštovana. Bez obzira na honorare, radim svoj posao isključivo iz ljubavi. Finansijski uslov jeste važan, ali ne i presudan. U svakom slučaju, zadovoljna sam prelaskom. Ne razmišljam materijalno. Imam odličan honorar, odnosno dobre uslove – nedavno je za "Blic" izjavila voditeljka.